Publisher | Massolit Förlag |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2014-12-10 |
Edition | 2 |
Pages | 159 |
ISBN | 9789176610039 |
Kategori(er) |
Food & Beverages ↳ Cookbooks |
Viltets spännande smak kommer till sin rätt både i klassiska rätter och med nyare kryddningar. Laga vilt i gryta, wok eller på grill med smaker från det asiatiska eller italienska köket, eller gör en god viltstek med trattkantareller och enbär som krydda. Här finns recept på småvilt, storvilt och vildfågel som passar både den jaktintresserade och den som inte jagar annat än i butiken.Boken inleds med småvilt, hare och kanin, och sedan kommer de större djuren som hjort, rådjur, älg, ren och de mer kraftiga björn, vildsvin och bäver samt vildfåglar. Styckningsschema finns för rådjur och hjort och älg. Beskrivningar finns också av hur de olika köttslagen smakar och hur de tillagas på bästa sätt.
So far, we have reused
2
3
2
6
8
1
6
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.
Sök efter bokens streckkod/isbn.