Publisher | Bokfabriken |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2017-01-10 |
Edition | 1 |
Pages | 286 |
ISBN | 9789176293201 |
Kategori(er) |
Food & Beverages ↳ Beverages |
Det finns idag ingen bok om vin som samlar all grundläggande kunskap på ett tydligt, lättläst och välstrukturerat sätt. Boken är handplockad för den svenska marknaden av den prisbelönte vinkännaren Anders Öhman som är vd för Gustibus Wine & Spirits Academy. Detta är boken han själv använder i sin sommelierutbildning.
Boken är uppdelad i fyra större avsnitt som vart och ett består av korta, komprimerade texter som innehåller all den information som behövs för att förstå vin. Varje text åtföljs av ett vackert färgfoto som tydligt illustrerar ämnet. De fyra delarna är:
Hur man dricker vin
Vin och mat
Vingården
Så gör man vin
So far, we have reused
2
3
2
7
9
6
4
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.
Sök efter bokens streckkod/isbn.