by Andy Harris
Publisher | Pagina Förlags |
Language | Swedish |
Book type | Hardcover |
Utgiven | 2014-09-30 |
Edition | 1 |
Pages | 208 |
ISBN | 9789163610394 |
Kategori(er) |
Food & Beverages |
Den här boken kommer att ta andan ur dig. En kokbok med över 100 inspirerande recept. En närgången skildring av ett färgstarkt Istanbul som öppnar alla dina sinnen. Allt fångat genom Andy Harris magiska kameralins. Här får du syn på det turkiska kökets själ och hjärta.
Recepten är anpassade så att du kan få tag på alla råvaror även i Sverige.
Ur innehållet
- Frukost
- Streetfood och snacks
- Grönsaker och frukt
- Kött och fågel
- Fisk och skaldjur
- Desserter
- Ordlista
- Register
Författaren och fotografen
Andy Harris var tidigare chefredaktör för Gourmet Traveller. För närvarande skriver han för Jamie Olivers Jamie Magazine. David Loftus är berömd och prisbelönad för sina matbilder där rätterna »ber om att bli plockade och ätna direkt från boksidorna«. Han har arbetat med stjärnkockar som Jamie Oliver och Heston Blumenthal.
So far, we have reused
2
4
6
6
7
8
5
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.
Sök efter bokens streckkod/isbn.