Publisher | Studentlitteratur |
Language | Swedish |
Book type | Paperback |
Utgiven | 2012-08-07 |
Edition | 2 |
More editions | |
Pages | 122 |
ISBN | 9789144083780 |
Kategori(er) |
Law ↳ Environmental law |
Yrkesmässig hantering av livsmedel är sedan flera år föremål för en omfattande offentligrättslig reglering. I denna bok ges en överblick av livsmedelslagstiftningens uppbyggnad och innehåll. En beskrivning ges av innehållet i centrala EU-förordningar och av huvuddragen i den nationellt beslutade livsmedelslagstiftningen. Huvudfokus i boken ligger på kontrollmyndigheternas verksamhet. Bland annat beskrivs hur myndigheterna bör arbeta med olika typer av sanktionsbeslut, såsom förbud och förelägganden, för att vinna framgång.Liksom den första upplagan av boken vänder sig denna till universitets- och högskoleutbildningar som på olika sätt omfattar regelverket kring hantering av livsmedel och kontroll av sådan verksamhet. Dessutom kan boken med fördel användas av verksamma inom den offentliga livsmedelskontrollen och av andra som vill få en överblick över livsmedelslagstiftningens innehåll och struktur.Andra upplagan
So far, we have reused
2
3
2
6
4
9
6
books.
Sweden's friendliest and environmental friendliest bookshop with the lowest priced textbooks.
This is our ambition, and we do what it takes to get there. We are here to help students to save and earn money on their textbooks while we at the same time save the environment. We were started in 2005 by two students and have since strived to constantly make it easier to buy and sell used textbooks for as many as possible.
Subscribe to receive our best student tips, offers and promotions.
Read more about how we handle personal data in our privacy policy.
Sök efter bokens streckkod/isbn.